Buffet ud af huset

Buffet ud af huset nær Skive og omegnen!

Er man mere til en buffet, har vi mange lækre bud på hvad en buffet ud af huset kan indeholde. For eksempel består vores skærebuffet af glaseret skinke, helstegt oksefilet og barbecue kylling, med to slags kartofler, to slags sauce og to slags salater. Perfekt til festen. Når man snakker om mad til fest, kommer man heller ikke uden om tapas. Vores tapas buffet byder blandt andet på bresaola, serranoskine, lakseruller, hvidvinsdampede muslinger, tærte, kyllinge-sticks, svinekam og kalveculotte. Her tilvælges to slags kartofler, en sauce og tre salater.

Buffet ud af huset giver dig friheden til at vælge!

Restaurant Limfjordens fiskebuffet  byder på alt godt fra havet: cremet tunmousse, varmrøget laks. grillstegt laks, dampet torsk, hvidvinsdampede muslinger og tigerrejer. Her tilvælges valgfri kartoffel og tre salater. Min. 20 pers. Har De specielle ønsker er De mere end velkommen at kontakte os på tlf. 97 72 03 59.

Skærebuffet Tapas eller fiskebuffet “Lav selv” kro menu

Afhentning og levering: Buffet ud af huset nær Skive, fra Restaurant Limfjorden!

Varme a la carte retter pakkes i thermo æsker. Ved selskaber pakker vi maden i termokasser, klar til servering. Vi kan bringe til større selskaber. Er I over 20 personer leverer vi maden ganske gratis direkte fra restauranten. 

Er I under 20 personer kan De sagtens få efter selskabskortet på minimum 5 dages forudbestilling; mod tillæg på 30 kr. per person for hovedret eller buffet. Der er ingen tillæg for forret eller dessert i samkøb med hovedretten. Så uanset hvad dine behov er, så kan vi finde en løsning som passer til jeres behov. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikrer jeres fest bliver lige i skabet. 

Som din lokale restaurant i Nykøbing Mors, kan vi klare din næste fest!

Vi har selskabslokaler fra 20 til 100 personer. Kontakt os og få skræddersyet DIN fest!

Få et uforpligtende tilbud

 

Skriv til os

+45 97 72 03 59