Buffet ud af huset

Buffet ud af huset

Er man mere til en buffet, har vi mange lækre bud på hvad en buffet ud af huset kan indeholde. For eksempel består vores skærebuffet af glaseret skinke, helstegt oksefilet og barbeque kylling, med to slags kartofler, to slags sauce og to slags salater. Perfekt til festen.

Når man snakker om mad til fest, kommer man heller ikke uden om tapas. Vores tapas buffet byder blandt andet på bresaola, serranoskine, lakseruller, hvidvinsdampede muslinger, tærte, kyllinge-sticks, svinekam og kalveculotte. Her tilvælges to slags kartofler, en sauce og tre salater.

Restaurant Limfjordens fiskebuffet byder på alt godt fra havet: cremet tunmousse, varmrøget laks. grillstegt laks, dampet torsk, hvidvinsdampede muslinger og tigerrejer. Her tilvælges valgfri kartoffel og tre salater.

Har De specielle ønsker er De mere end velkommen at kontakte os på tlf. 97 72 03 59.

buffet ud af huset - mad ud af huset - restaurant limfjorden

Afhentning og levering

Varme a la carte retter pakkes i thermo æsker. Ved selskaber pakker vi maden i termokasser, klar til servering. Vi kan bringe til større selskaber. Er I over 20 personer leverer vi maden ganske gratis direkte fra restauranten. 

Er I under 20 personer kan De sagtens få efter selskabskortet på minimum 5 dages forudbestilling mod tillæg på 30 kr. per person for hovedret eller buffet. Der er ingen tillæg for forret eller dessert i samkøb med hovedretten. Så uanset hvad dine behov er, så kan vi finde en løsning som passer til jeres behov. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikrer jeres fest bliver lige i skabet.