“Lav selv” kro-menu

Supper

Klar suppe m/ bollerkr. 49,00
Aspargessuppe med kødboller og aspargeskr. 49,00
Karrysuppe m/ ris og kyllingkr. 49,00
Fransk løgsuppekr. 49,00

Til alle supper medfølger godt brød og smør

 

Forretter

Rejecocktailkr. 65,00
Fersk røget laks med røræg og slikaspargeskr. 59,00
Gravad laks på surbrød med sennepsdressingkr. 59,00
Hønsesalat på ananas, med hjemmebagt brødkr. 59,00
Hønserand med dildsauce og brødkr. 59,00
2 tarteletter med høns i aspargeskr. 59,00
Skal med kogt og stegt fiskefilet, stuvede rejernog aspargeskr. 85,00
Maskeret blomkål med torsk, rejer, brød og smørkr. 69,00
Dampet ørred på salat med dildcreme. Brød og smørkr. 50,00

 

Stegeretter

Gl daws oksesteg med waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler, bønner og flødesaucekr. 165,00
Svinekam stegt som vildt, med waldorfsalat, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt flødesaucekr. 155,00
Helstegt flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, ribsgele, asier, sauce og kartoflerkr. 155,00
Sprængt svinekam med grøntsager, kartofler og aspargessaucekr. 155,00
Glaseret hamburgryg med grøntsager, kartofler og aspargessaucekr. 155,00
Glaseret skinke med flødekartofler, sauce og salatkr. 145,00
Dansk bøf med bløde løg, kartofler, sauce og rødbederkr. 165,00
Winersnitzel med brasede kartofler, smørsauce, ærter og “Winerdreng”kr. 195,00
Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbederkr. 155,00
Oksebryst med peberrodsauce, kartofler og aasierkr. 165,00
Andesteg med rødkål, brunede og hvide kartofler, tyttebær og asierkr. 185,00
Sprængt and med grøntsager, kartofler og aspargessaucekr. 195,00

 

Desserter

Hjemmelavet islagkage af jordbær- og vaniljeis i lag med nøddebundekr. 55,00
Nøddekurve med 3 slags hjemmelavet is. Hertil flødeskum, friske frugter og hindbærsaucekr. 55,00
Hjemmelavet daim islagkage med jordbærkr. 60,00
Blødende chokoladekage med softice og frugterkr. 50,00
Rubinsteinerkage med fyldte vandbakkelserkr. 60,00
Fløderand med jordbærsaucekr. 45,00
Romfromage med kirsebærsaucekr. 50,00
Citronfromagekr. 45,00
Pære Belle Helene. Pocheret pære med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesaucekr. 50,00
Chokoladeskål med is og frugterkr. 50,00
Isrand med frugterkr. 45,00
Ta selv softice med toppingskr. 45,00

 

Drikkevarer

***Husets øl, vand, vin ad libitum under middagen/ 4 ½ time***kr. 195,00

 

Håber ovenstående har vagt Deres interesse. Har De spørgsmål, ændringer, specielle ønsker eller andet, er De meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Restaurant Limfjorden

Tlf. 97 72 03 59