Catering nær Skive 

Har du brug for catering nær Skive, Thisted, Mors og omegnen? Så har vi mulighed for at levere mad og drikke til dig fra vores egen restaurant i Nykøbing Mors. Kontakt os i dag og book din catering nær Skive, Nykøbing Mors eller omegnen i dag! Ring til os på telefon: +45 97 72 03 59 eller send os en mail via vores kontaktformular.

 

Muligheder for Catering nær Skive og Nykøbing Mors!

I kan frit vælge fra a la carte kortet når du bestiller mad ud af huset her hos Restaurant Limfjorden. Vi pakker  alt varmt i thermo æsker og salater med mere for sig selv. Vores selskabsmenuer gælder i restauranten såvel som ud af huset. Her har vi mange lækre menu sammensætninger, men vi kan også lave skræddersyede tilbud til netop Deres arrangement. 

En fest menu kan for eksempel sammensættes som følger: 

  1. Vælg forret, f.eks. tarteletter, fiskeanretning, rejecocktail eller lakse tortilla
  2. Vælg hovedretter, f.eks. helstegt oksefilet, svinekam, oksesteg eller glaseret skinke og tilbehør
  3. Vælg dessert, f.eks. hjemmelavet islagkage eller chokoladekage.

Nemt og lækkert. 

Alt I skal gøre er blot at inviterer gæsterne og eventuelt skære kødet for.

catering - mad ud af huset - restaurant limfjorden

Catering nær Skive – vi tilbyder afhentning og levering

Alle vores varme a la carte retter pakkes i thermo æsker. Ved selskaber pakker vi maden i termokasser, klar til servering. Vi kan bringe til større selskaber. Er I over 20 personer leverer vi maden ganske gratis direkte fra restauranten. 

Er I under 20 personer kan De sagtens få efter selskabskortet på minimum 5 dages forudbestilling mod tillæg på 30 kr. per person for hovedret eller buffet. Der er ingen tillæg for forret eller dessert i samkøb med hovedretten. Så uanset hvad dine behov er, så kan vi finde en løsning som passer til jeres behov. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikrer jeres fest bliver lige i skabet. 

 

catering - mad ud af huset - restaurant limfjorden