Mad ud af huset i Nykøbing Mors, Thisted, Skive og omegn

Vi inviterer jer gerne ind i vor fine selskabslokaler, men leder De snarere efter mad ud af huset nær Nykøbing Mors, så behøver De ej heller lede længere. Vi laver alt efter ønske, tilbereder og gør klar til servering. Dette gælder både mindre selskaber og den helt store festmenu. Kontakt os i dag og bestil din mad ud af huset i Nykøbing Mors, Skive eller omegnen. Ring til os på telefon: +45 97 72 03 59 eller send os en mail via vores kontaktformular.

 

Noget for enhver smag!

Vi kan blandt andet tilbyde en lang række af lækre retter såsom skærebuffet, tapas eller fiskebuffet fra kun 235 kr. pr. person eller en festmenu som blandt andet inkluderer velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert og meget mere.

Afhentning og levering, ved mad ud af huset i Nykøbing Mors

Varme a la carte retter pakkes i thermo æsker. Ved selskaber pakker vi maden i termokasser, klar til servering. Vi kan bringe til større selskaber. Er I over 20 personer leverer vi maden ganske gratis direkte fra restauranten. 

Er I under 20 personer kan De sagtens få efter selskabskortet på minimum 5 dages forudbestilling; mod tillæg på 30 kr. per person for hovedret eller buffet. Der er ingen tillæg for forret eller dessert i samkøb med hovedretten. Så uanset hvad dine behov er, så kan vi finde en løsning som passer til jeres behov. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikrer jeres fest bliver lige i skabet.

mad ud af huset nykøbing mors

Som din lokale restaurant i Nykøbing Mors, kan vi klare din næste fest!

Vi har selskabslokaler fra 20 til 100 personer. Kontakt os og få skræddersyet DIN fest!

Få et uforpligtende tilbud

 

Skriv til os

+45 97 72 03 59