Mad ud af huset – NYKØBING MORS, THISTED, SALLING OG OMEGN

Vi inviterer jer gerne ind i vor fine selskabslokaler, men leder De snarere efter mad ud af huset nær Nykøbing Mors, så behøver De ej heller lede længere. Vi laver alt efter ønske, tilbereder og gør klar til servering. Dette gælder både mindre selskaber og den helt store festmenu

Vi kan blandt andet tilbyde en lang række af lækre retter såsom tapas eller fiskebuffet fra kun 185 kr. pr. person eller en festmenu som blandt andet inkluderer velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert og meget mere. 

Catering Mors

I kan frit vælge fra ala carte kortet når du bestiller mad ud af huset her hos Restaurant Limfjorden.

Vi pakker  alt varmt i thermoæsker og salater med mere for sig selv. 

Vores selskabsmenuer gælder i restauranten såvel som ud af huset. Her har vi mange lækre menusammensætninger, men vi kan også lave skræddersyede tilbud til netop Deres arrangement. 

En fest menu kan for eksempel sammensættes som følger: 

1: Vælg forret, f.eks. tarteletter, fiskeanretning, rejecocktail eller lakse tortilla

2: Vælg hovedretter, f.eks. helstegt oksefilet, svinekam, oksesteg eller glaseret skinke og tilbehør

3: Vælg dessert, fe.ks. hjemmelavet islagkage eller chokoladekage.

Nemt og lækkert. 

Alt I skal gøre er blot at inviterer gæsterne og eventuelt skære kødet for.

Buffet ud af huset

Er man mere til en buffet, har vi mange lækre bud på hvad en buffet ud af huset kan indeholde. For eksempel består vores skærebuffet af glaseret skinke, helstegt oksefilet og barbeque kylling, med to slags kartofler, to slags sauce og to slags salater. Perfekt til festen.

Når man snakker om mad til fest, kommer man heller ikke uden om tapas. Vores tapas buffet byder blandt andet på bresaola, serranoskine, lakseruller, hvidvinsdampede muslinger, tærte, kyllinge-sticks, frikadeller og kalveculotte. Her tilvælges to slags kartofler, en sauce og tre salater.

Restaurant Limfjordens fiskebuffet byder på alt godt fra havet: cremet tunmousse, varmrøget laks. grillstegt laks, dampet torsk, hvidvinsdampede muslinger og tigerrejer. Her tilvælges valgfri kartoffel og tre salater.

Har De specielle ønsker er De mere end velkommen at kontakte os på tlf. 97 72 03 59.

Afhentning og levering

Varme a la carte retter pakkes i thermoæsker.

Ved selskaber pakker vi maden i termokasser, klar til servering. Vi kan bringe til større selskaber. Er I over 20 personer leverer vi maden ganske gratis direkte fra restauranten. 

Er I 50 personer eller derover medsender vi en dygtig kok til at anrette eller skære kødet for f.eks. i forbindelse med skære buffet, tapasbuffet el.lign. 

Er I under 20 personer kan De sagtens få efter selskabskortet på minimum 4 dages forudbestilling mod tillæg på 25 kr. per person for hovedret eller buffet. Der er ingen tillæg for forret eller dessert i samkøb med hovedretten.

Så uanset hvad dine behov er, så kan vi finde en løsning som passer til jeres behov. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan sikrer jeres fest bliver lige i skabet.