Buffet

Nyhed: Hos Restaurant Limfjorden tilbyder vi nu på lækker skærebuffet hver dag med et stort udvalg af forskellige stege af okse, kalv, krondyr, gris og kylling samt dagens fisk. Hertil salatbar kartofler, saucer og andet godt tilbehør. Børnene er der også tænkt på med forskellige børne retter. Ligeledes kan der tilkøbes softice med oven i buffeten.Stegene trancers i restauranten på buffet og vi sætter hygiejne og sikkerhed i top.

Inviter dine nærmeste med en tur på vores hyggelige restaurant i Nykøbing Mors. Her får I de bedste betingelser for en dejlig aften med fokus på den gode mad fra vores lækre buffet med masser af tilbehør og grønt fra salatbaren . Fra vores restaurant har du udsigt over fiskerbåde, hvilket bidrager til den hyggelige atmosfære. På samme tid er der ikke langt til byens butikker i gågaden.

 

Bøfhus med fokus på høj kvalitet

Vores dygtige kokke sørger altid for, at maden lever op til jeres forventninger, så I går fra vores spisested med en god madoplevelse i hyggelige rammer. Vi har i årenes løb serviceret de mange kunder, som har besøgt vores hyggelige restaurant. Ligegyldigt om du vil benytte dig af vores buffet eller ønsker at bestille noget fra menukortet, så garanterer vi en ordentlig service med mad i høj kvalitet.

Vi er et bøfhus, som elsker godt og mørt kød. Det er dog ikke det eneste, der er at finde på menukortet eller i buffeten. Fisk og skaldyr fra lokale leverandører er også et af vores prioriteter. Vores tilbehør matcher også den høje standard, som vi vælger vores kød ud fra og gerne lokalt.

Priser på buffeten:

Hver torsdag – lørdag (kl. 17.30-20.30) kr. 195,-   Børn u/12 år Kr. 85,-

Søndag (kl. 17.30 – 20.30) kr. 159,-   Børn u/12 år Kr. 65,-

Tilbud: Softice i forbindelse med buffet Kr. 30,-

 

Weekend Grillbuffet:

Se PDF med weekend grill buffet

Hovedretter eks.:  Helstegt stege af  okse, kalv, krondyr, gris, kyllinger mfl.

Børneretter

Saucer, kartoffelretter, fri salatbar, godt brød samt masser af tilbehør.

Vi tilbyder også selskabsmenuer

Yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores skære buffet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97720359. Vi fortæller gerne mere om vores restaurant på Mors og fortæller gerne om, hvad der er på menuen den givne weekend. Du kan ligeledes kontakte os på ovenstående nummer, hvis du ønsker at bestille bord.

 

Skal du holde fest eller anden form for selskab, kan du benytte dig af vores hyggelige selskabslokale. Her kan du kombinere festen med vores lækre buffet eller vælge en af vores mange andre selskabsmenuer.