Sammensæt din egen buffet i Nykøbing Mors

Inviter dine nærmeste med en tur på vores hyggelige restaurant. Vores sommerlige buffet i Nykøbing Mors inkludere de bedste råvarer.  Her får I de bedste betingelser for en dejlig aften med fokus på den gode mad fra vores lækre buffet med lokalt fisk og skaldyr fra Limfjorden. Vi slagter løbende Rød Angus kødkvæg, som græsser på Vest Mors, til forskellige retter. Der vil blandt andet også være fjerkræ, gris og kænguru af kødretter på buffeten. Hertil masser af tilbehør og grønt fra salatbaren .Buffet hver dag i juli fra kl. 17.30- 20.30. Herudover hver fredag, lørdag, søndag, samt eventdage(by night m.m.) Se *Sommerbuffet. 

Fra vores restaurant har du udsigt over fiskerbåde, hvilket bidrager til den hyggelige atmosfære. På samme tid er der ikke langt til byens butikker i gågaden.

 

 

Buffet – Bøfhus med fokus på høj kvalitet

Vores dygtige kokke sørger altid for, at maden lever op til jeres forventninger, så I går fra vores spisested med en god madoplevelse i hyggelige rammer. Vi har i årenes løb serviceret de mange kunder, som har besøgt vores hyggelige restaurant. Ligegyldigt om du vil benytte dig af vores buffet eller ønsker at bestille noget fra menukortet, så garanterer vi en ordentlig service med mad i høj kvalitet.

Vi er et bøfhus, som elsker godt og mørt kød. Det er dog ikke det eneste, der er at finde på menukortet eller i buffeten. Fisk og skaldyr fra lokale leverandører er også et af vores prioriteter. Vores tilbehør matcher også den høje standard og som vi vælger vores kød  også gerne må være lokalt.

Vi tilbyder også selskabsmenuer

 

 

restaurantlimfjorden.dk/…/Buffet-selskaber-2021-1.pdf

Yderligere information vedrørende Buffet i Nykøbing Mors, Thisted, Skive og omegn!

Ønsker du at høre mere om vores skære buffet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97720359. Vi fortæller gerne mere om vores restaurant på Mors og fortæller gerne om, hvad der er på menuen den givne weekend. Du kan ligeledes kontakte os på ovenstående nummer, hvis du ønsker at bestille bord.

 

Skal du holde fest eller anden form for selskab, kan du benytte dig af vores hyggelige selskabslokale. Her kan du kombinere festen med vores lækre buffet eller vælge en af vores mange andre selskabsmenuer.

buffet - restaurant limfjorden