Buffet

Hos Restaurant Limfjorden byder vi hver weekend på en lækker grillbuffet med et stort udvalg af lækre retter. Vores lækre grillbuffet er for hele familien, hvor I finder alt fra lækre forretter, kød i høj kvalitet samt flere mexicanske retter. Ligeledes kan der tilkøbes softice med oven i buffeten.

Inviter dine nærmeste med en tur på vores hyggelige restaurant i Nykøbing Mors. Her får I de bedste betingelser for en dejlig aften med fokus på den gode mad fra vores lækre buffet. Fra vores restaurant har du udsigt over fiskerbåde, hvilket bidrager til den hyggelige atmosfære. På samme tid er der ikke langt til byens butikker i gågaden.

Mad for enhver smag

I vores buffet tilbyder vi blandt forretter som Suppe, chacuteri, fiskeretter, muslinger, nachos, nuggets. Til hovedret kan vi tilbyde helstegt stege af okse, kalv, krondyr, gris, kyllinger og meget andet. Af tilbehør finder du blandt andet kartoffelretter, saucer og en masse andet. Yderligere har vi også et udvalg af mexicanske retter, hvor du finder fajitas, mexicanske ris og diverse. Der er altid fri salatbar og masser af godt brød. Retter skifter efter sæson.

Du får derfor muligheden for at prøve mange forskellige retter, som alle er lavet af lækre og friske råvarer. I vores buffet finder du friske råvarer fra  lokale leverandører som Vildsund Musling, Grøntbørsen Mors og Leons Øfisk.

Bøfhus med fokus på høj kvalitet

Vores dygtige kokke sørger altid for, at maden lever op til jeres forventninger, så I går fra vores spisested med en god madoplevelse i hyggelige rammer. Vi har i årenes løb serviceret de mange kunder, som har besøgt vores hyggelige restaurant. Ligegyldigt om du vil benytte dig af vores buffet eller ønsker at bestille noget fra menukortet, så garanterer vi en ordentlig service med mad i høj kvalitet.

Vi er et bøfhus, som elsker godt og mørt kød. Det er dog ikke det eneste, der er at finde på menukortet eller i buffeten. Vores tilbehør matcher nemlig den høje standard, som vi vælger vores kød ud fra.

Priser på buffeten:

Hver fredag – lørdag (kl. 18-21) kr. 199,-                  Børn u/12 år Kr. 75,-  Børn u/3 år kr. 35,-

Søndag (kl. 17.30 – 20.30) kr. 159,-                           Børn u/12 år Kr. 75,-  Børn u/3 år kr. 35,-

Tilbud: Softice i forbindelse med buffet Kr. 20,-

 

Weekend Grillbuffet:

Se PDF med weekend grill buffet

Forretter eks.:Suppe, chacuteri, fiskeretter, muslinger, nachos, nuggets.

Hovedretter eks.:  Helstegt stege af  okse, kalv, krondyr, gris, kyllinger mfl.

Mexicanske fajitas med kylling og oksekød, mexicanske ris og tilbehør.

Saucer, kartoffelretter, fri salatbar, godt brød samt masser af tilbehør.

Vi tilbyder også selskabsmenuer

Yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores grill buffet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97720359. Vi fortæller gerne mere om vores restaurant på Mors og fortæller gerne om, hvad der er på menuen den givne weekend. Du kan ligeledes kontakte os på ovenstående nummer, hvis du ønsker at bestille bord.

 

Skal du holde fest eller anden form for selskab, kan du benytte dig af vores hyggelige selskabslokale. Her kan du kombinere festen med vores lækre buffet eller vælge en af vores mange andre selskabsmenuer.