Buffet

Buffet – Nykøbing Mors, Thisted, Skive og omegn

Inviter dine nærmeste med en tur på vores hyggelige restaurant i Nykøbing Mors. Her får I de bedste betingelser for en dejlig aften med fokus på den gode mad fra vores lækre buffet med masser af tilbehør og grønt fra salatbaren . Fra vores restaurant har du udsigt over fiskerbåde, hvilket bidrager til den hyggelige atmosfære. På samme tid er der ikke langt til byens butikker i gågaden.

1/8 2021  Buffet hver Fredag Lørdag Søndag frem til og med 7/11 2021. Herefter julebuffet fredag og lørdag.

2/7 2021  Buffet hver dag i hele juli måned ud.  Fisk, lokale økologiske muslinger, stege af kalv, okse, vildt og gris. Stegt flæsk, kartofler, saucer, salatbar. Mexicanske pandekager, Nachos og godt tilbehør. Fritter og nuggets.                  Godt tilbud på fri softice efter buffet til 25 kr. Vi sætter stadig sikkerhed og tryghed i højsædet og spritter af og sætter også pris på i også gør det i forbindelse med buffet. Ingen mundbind påkrævet men sikker afskærmning ved buffet.

11/5 2021 Så sker der lidt nyt igen hos os. Buffet med forretter, stege, stegt flæsk, salatbar, godt brød og børneretter, er tilbage fra fredag den 21/5 2021. Se weekendbuffet. Ligeledes kan der tilkøbes et godt tilbud på softice med toppings efter buffet. Vi sætter sikkerheden og trygheden for dem i top. Spritter løbende af og rengør, holder afstand, bærer mundbind, så de kan være sikker hos os. Husk coronapas og mundbind!

23/9 2020 Vi har besluttes os for at lukke vores weekendbuffet ned for en periode. Nedlukningen af buffet skyldes udelukkende den øgede smittetal af Covid 19 i landet. Når smittetallet igen er under risikogrænsen vil vi igen åbne weekendbuffeten op.

1/8 2020 Hos Restaurant Limfjorden tilbyder vi nu lækker buffet hver weekend med et stort udvalg af forskellige stege og retter af okse, kalv, krondyr, gris og kylling samt fisk og muslinger. Hertil salatbar kartofler, saucer og andet godt tilbehør. Børnene er der også tænkt på med forskellige børne retter. Ligeledes kan der tilkøbes softice med oven i buffeten.Vi sætter hygiejne og sikkerhed i top med afstand og afspritning og udskiftning af bestik og skåle.

 

Buffet – Bøfhus med fokus på høj kvalitet

Vores dygtige kokke sørger altid for, at maden lever op til jeres forventninger, så I går fra vores spisested med en god madoplevelse i hyggelige rammer. Vi har i årenes løb serviceret de mange kunder, som har besøgt vores hyggelige restaurant. Ligegyldigt om du vil benytte dig af vores buffet eller ønsker at bestille noget fra menukortet, så garanterer vi en ordentlig service med mad i høj kvalitet.

Vi er et bøfhus, som elsker godt og mørt kød. Det er dog ikke det eneste, der er at finde på menukortet eller i buffeten. Fisk og skaldyr fra lokale leverandører er også et af vores prioriteter. Vores tilbehør matcher også den høje standard, som vi vælger vores kød ud fra og gerne lokalt.

[/grid_6]
Buffet:

Se PDF med stege buffet

Hovedretter eks.: Stegt flæsk samt helstegt stege af  okse, kalv, krondyr, gris, kyllinger mfl.

Børneretter: Nuggets med pommes fritter, nachos

Saucer, kartoffelretter, fri salatbar, godt brød samt masser af tilbehør.

Vi tilbyder også selskabsmenuer

 

Priser på buffeten:  2021

Hver fredag – lørdag –  søndag (kl. 17.30-20.30) kr. 225,-   Børn u/12 år Kr. 95,-

Tilbud: Softice i forbindelse med buffet Kr. 25,-

 

Yderligere information

Ønsker du at høre mere om vores skære buffet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97720359. Vi fortæller gerne mere om vores restaurant på Mors og fortæller gerne om, hvad der er på menuen den givne weekend. Du kan ligeledes kontakte os på ovenstående nummer, hvis du ønsker at bestille bord.

 

Skal du holde fest eller anden form for selskab, kan du benytte dig af vores hyggelige selskabslokale. Her kan du kombinere festen med vores lækre buffet eller vælge en af vores mange andre selskabsmenuer.

buffet - restaurant limfjorden