Julebuffet eller juleanretning – Nykøbing Mors, Thisted og omegn

Julebuffet eller juleanretning – Nykøbing Mors, Thisted og omegn

Hos Restaurant Limfjorden tilbyder vi julemad ud af huset. Har I en forsamling på minimum 15 personer eller mindre ved et lille tillæg på 25 kr, kan I få glæde af vores lækre julemenuer, som både kan leveres ved større forsamlinger eller afhentes i termokasser. Vores julemad er ideelt for jer, som ikke gider at stå i køkkenet og svede, men stadig ønsker god traditionel julemad til julefrokosten. Om du er ansvarlig for firmajulefrokosten eller skal stå for familiens årlige julefrokost, får du muligheden for at skabe en hyggelig julestemning med simpel mad til gode priser.

Lad derfor os, hos Restaurant Limfjorden, stå for maden, og bestil julemad ud af huset til jeres næste julefrokost. Det har aldrig været nemmere at sørge for maden til firmafrokosten.

Julemenu 2020

Vores lækre store julemenu 1 består af traditionel julemad, hvor du finder alt fra fiske-filetter og tarteletter til and, steg og frikadeller. I kan derudover også vælge vores lidt mindre julemenu 2, som indeholder færre retter, men stadig leverer fuld julestemning på alle cylindre. Anretningen indeholder blandt andet retter som glaseret skinke med grønlangkål, ris a la mande og røget dyrekølle m.fl.

Vores dygtige kokke sørger for, at I kan fokusere på at holde en hyggelig julefrokost, hvor I ikke skal bekymre jer om maden. Vores mad bliver lavet af gode og friske råvarer, så julemenuen lever op til alle jeres forventninger. Med vores lækre julemenu får I de bedste betingelser for en hyggelig julefrokost, hvor I kan fokusere på hyggeligt samvær og på den gode mad.

Bestil julefrokost ud af huset

Om du inviterer på familien til julehygge eller du står får virksomhedens årlige julefrokost, så leverer vi maden til alle former for forsamlinger. Vi er yderst alsidige og efterkommer gerne ønsker, som vores kunder måtte have.

Ønsker du at bestille vores lækre julemenu, kan du kontakte os alle ugens dage. Vi står altid klar til levere vores lækre mad til vores kunder, og vi går altid det ekstra skridt for jer. Vi sætter en stor ære i at levere mad ud i huset, da vi ved, hvor hyggelig en atmosfære den rette mad kan være med til at skabe.

Kontakt os

Ønsker I at høre mere om vores julefrokost ud af huset, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 97 72 03 59. Vi svarer gerne på spørgsmål vedrørende alt fra allergener til ønsker om til- og fravalg.

Vores julemad er populært hvert år, sørg derfor at bestil i god tid, da vi gerne vil levere maden til jeres næste julearrangement.

Som din lokale restaurant i Nykøbing Mors, kan vi klare din næste fest!

Vi har selskabslokaler fra 20 til 100 personer. Kontakt os og få skræddersyet DIN fest!

Få et uforpligtende tilbud

 

Skriv til os

+45 97 72 03 59